Календар

КУЧЕ У ДОМА - ОТГОВОРНОСТ И ГРИЖА

Идеята за тази инициатива възникна като спонтанни мнения с идеи, предложения или просто мечти във форума на най-големия български уебсайт за домашни любимци- www.dog.bg

Много са нещата, които трябват да бъдат направени по съществуващите в страната ни проблеми, свързани с отглеждането на домашен любимец и отговорностите, които трябва да се поемат от всеки от нас.

Но е добре да се постави начало на една подобна инициатива.


Първото от събитията в тази инициатива

ЧИСТ ГРАД ЗА ДЕЦАТА И ТЕХНИТЕ КУЧЕТА

ще се проведе на 13 април 2008г. от 14ч.


На тази дата се организира почистване на едно от любимите места за разходки в София- частта от Южен парк, разположена между Комплекс Спартак, Хотел Хилтън и музей Земята и Хората.

Почистването ще включва не само битовите отпадъци, загрозили това прекрасно място, но и биологичните такива- кучешките "тортички", непочистени от безотговорните стопани на кучетата.

Инициативата се организира с любезното съдействие на ЕКОБулпак. Ще бъдат осигурени чували за разделно сметосъбиране и извозването им за рециклиране.

Каним всички любители на слънцето, зеленината и чистотата в нашия ден- независимо дали са с куче, с дете или просто с желание за едно по-добро ежедневие!

Нека да покажем, че ни е грижа за това, което виждаме!
Нека да покажем, че ни е грижа за парковете, в които се разхождаме!
Нека да покажем, че ни е грижа за хората, с които живеем!
Нека да покажем, че ни е грижа за града, в който живеем!
Нека да покажем, че ни е грижа за самите нас!

Нека не подхождаме към всяко начинание с мисълта "Аз ще почистя, но утре някой пак ще замърси!" или "Защо аз да правя нещо, когато държавата бездейства?" и други подобни!

Нека осъзнаем, че ежедневието ни зависи само и единствено от нас самите и от начина, по който възприемаме света около нас!


Помогнете ни да разпространим информацията за това събитие!
Включете се и лично в изпълнението му! От Вас се иска само да бъдете там!

За контакти: nadia@nadivto.com


Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2402 посещения 1 коментара

Коментари

  1. ирина
    2010-10-24 20:50:10

    СЪБИРАМ ПАРИ ЗА КУЧЕ НО МАМА НЕ ДАВА

OFF