Календар

На Дните на предизвикателствата

Българска фондация Биоразнообразие (БФБ) се включи и в трите дни с презентация и информационен щанд.

На 4 декември имахме презентация на тема "Има ли справедливост за природата", чрез която Йорданка Динева от БФБ и адв. Свилен Овчаров от Зелените адвокати (http://ecopravo.blogspot.com) разказаха за юридическата защита на природата като част от битката за спасяването на защитените територии. Представени бяха най-големите битки и юридически успехи на Коалиция "За да остане природа в България" и подробности за дарителската кампания за "Юридическа защита на природата", за която може да научите повече от сайта на кампанията - www.justice.forthenature.org.

На щанда бяха предствени и резултатите от първата година на проекта „Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони” както и информационни продукти, създадени по проекта. Както обикновено, и през трите дни с нас бяха децата на екипа и доброволци. Благодарим.

Благодарим също на партньорството на магазини "Стената" за предоствената възможност да участваме във фестивала, както и за последователността в усилията да популязират и подкрепят зеления, приключенски, устойчив и отговорен начин на живот!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2767 посещения

OFF