Календар

Тениските са готови!

За всички, които попитаха - тениските с дизайн за защита на черноморското крайбрежие от застрояване са вече готови и може да ги намерите днес на Зелените дни пред Съветската армия. Дизайнът е на Деница Иванова и беше избран след конкурс и публично гласуване.

Отпечатани са в различни цветова и размери от Българска фондация Биоразнообразие с помощта на проект „За Балкана и хората“, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Повече за конкурса: http://forthenature.org/swissprogramme/63

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4188 посещения 2 коментара

Коментари

  1. Йорданка Динева
    2014-05-14 12:30:06

    Не зная кой и защо се крие зад такъв псевдоним, но вече веднъж помолих да се запази добрия тон. Помнете, че сме от едната страна, всички дизайнери са изпратили предложенията си, защото искат да помогнат за опазването на природата. Коментари срещу едни или други от тях разочароват и демотивират за бъдещо участие. Аз твърдя, че имаме нужда от уменията, идеите, силите и емоциите на всички явили се в конкурса. Постоянните упреквания на "жури" са неоснователни - гласуването беше публично, жури бяхме всички ние и като резултат с много малка преднина включително в 00.00 часа на 5ти срещу 6ти май с 5 гласа печели Деница. Виждаме, че и дизайна на Богомил много се хареса и го имаме предвид за тепърва предстоящата работа по кампаниите, само моля не сейте омраза. От такива коментари помежду си нямаме нужда!

  2. Жури
    2014-05-13 22:29:34

    Е това си беше БГ-простотия и връзкарска гадост! Резултатът беше в полза на номер 4. И точно в 24:00 на 05.05 водеше и ПОБЕДИ с 2 гласа!!! "Някой" остави номер 44. да си гласува половин ден след обявения краен срок!? Що за наглост!?

OFF