Календар

Dnevnik.bg: Парижки вести: Добро утро, Брюксел

http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=496197

Българските и европейските данъкоплатци хранят 18 души европейска депутация от България и прилежащия й персонал. Уж са от различни политически партии, уж са с различни мирогледи и приоритети, уж са управляващи и опозиция...

Бойко и като един отстояват те честта на майка България и най-вече на триглавото й правителство. Когато европейски депутати решиха да покажат в Европарламента филма на Би Би Си за Могилино, всичките ни евродепутати се възмутиха и запяха в един глас рефрена за антибългарски заговор.

Онзи ден пък други "антибългарски заговорници" организираха протест в Брюксел и връчване на подписка срещу незаконното застрояване на Рила. Самият еврокомисар по екологията Ставрос Димас слезе да се ръкува с протестиращите, взе тежкия пакет с подписите и каза пред камерите, че проблемът не може да чака.Явиха се и евродепутати от други държави въпреки пленарната сесия и натоварения график. Български евродепутат не видяхме. Те не се срещат с някакви оръфляци, които са против унищожаването на природата и същевременно се обявяват против корупцията и мръсните пари, с които се финансират фараонските проекти в Рила.В поведението на евродепутатите ни има желязна логика, доколкото партиите им също се финансират от тези пари. Гьонсуратлъкът на българските депутати е добре известен на сънародниците им. По всичко личи, че това ценно политическо качество бързо се е наложило и в експортен вариант, да го наречем евросуратлък. Добро утро, Брюксел.

806 посещения

Петиции

    Дарения

    Можете да направите дарение за кампанията

    Знаете ли, че..

    В Стара Загора се намира единствената в България специализирана болница за лечение, рехабилитация и връщане в природата на пострадали диви животни. Повече информация.
             Планина, обичам те