Календар

Белият Бряг - Балчик

Член от: 24.03.2010

Белият Бряг - БалчикЦели на сдружение „Белият Бряг” - Балчик

Сдружението има за цел опазването и възстановяването на природата. Акцентът пада върху работата по решаване на местните проблеми в Балчишка община и активното единодействие с всички природозащитни организации в региона за решаване на екологични и социални проблеми . Първата цел на младото ни сдружение е да се повиши информираността на местното население и изграждане на мрежа от природозащитни организации в Добруджа. Дългосрочно искаме да помогнем за осъществяването на план за развитието на региона, в който опазването и възстановяването на природата да е една от приоритетните цели. Помагаме за популяризирането и развитието на алтернативни форми на туризъм и опазването на местните традиции и култура.

За постигане на целите си използваме всяка възможност за работа с населението, в тесен контакт сме с местните медии, имаме постоянна комуникация с общината, организираме различни събития.

Сдружението се финансира чрез дарения и членски внос, а за в бъдеще ще участваме и в различни природозащитни проекти.

Новини (3)

Галерия (1)

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

7940 посещения

Петиции

  Дарения

  Можете да направите дарение за кампанията

  Знаете ли, че..

  Снежната покривка, позволяваща каране на ски без изкуствен сняг, в Пирин, Рила и Витоша намалява всяка година. Последните години периодът на задържането й е спаднал до 90 от 120 дни.
           
  Install Flash player!