Календар

Курс 'Опазване на биоразнообразието' започва отново със среща на тема “КОЙ ПАЗИ ДИВ(Н)АТА ПРИРОДА НА БЪЛГАРИЯ?”

Курс 'Опазване на биоразнообразието' започва отново със среща на тема “КОЙ ПАЗИ ДИВ(Н)АТА ПРИРОДА НА БЪЛГАРИЯ?”Имаме удоволствието да ви съобщим, че курс "Опазване на биоразнообразието" започва отново следващия вторник!

Първа среща: “КОЙ ПАЗИ ДИВ(Н)АТА ПРИРОДА НА БЪЛГАРИЯ?”

Заповядайте на 17 ноември 2009 г. (вторник), от 18:30 часа, в зала 105 на Биологически факултет на СУ ”Св. Климент Охридски”.

Елате да се да се запознаем и да научите повече за работата на нашите организации! Както и кога ще бъде първият излет на терен!

Ще Ви изненадаме с новости.

Първото е, че тази година курсът ще бъде организиран съвместно между Българска Фондация Биоразнообразие и Българско дружество за защита на птиците. Експертите и доброволците на БДЗП, ще споделят с нас интересни неща за птиците и ще ни помогнат за провеждане на ежемесечни теренни занимания на различни теми.

Част от лекциите пък ще бъдат под формата на обучения по екология, природозащита и гражданска активност, организирани по проект "За да остане природа в България", финансиран от Европейското икономическо пространство. Те ще целят да помогнат на всички нас да бъдем запознати с обстановката и практическите механизми да отсояваме правата си и да опазваме любимите си места.

Надяваме се и през 2009/2010 заедно да научим нови неща за природата на България и постиженията на нашите учени и естествоизпитатели у нас, а и в чужбина.

2010 е Международна година на биоразнообразието, така че и ние ще направим всичко възможно да го популяризираме, защото

БИОРАЗНООБРАЗИЕТО Е ЖИВОТ!
БИОРАЗНООБРАЗИЕТО Е НАШИЯ ЖИВОТ!

Както и досега сме отворени за ваши предложения за теми или лектори, които да бъдат включени в програмата!
Надяваме се да се видим там! Свободни сте да поканите приятели. :)

Поздрави и успешна и безгрипна седмица!

Контакти: Яна Гочева, 0888792747, iana.gocheva@biodiversity.bg

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5714 посещения

OFF

Последно качено » Новини