Календар

Презентация на тема: „Природозащитно законодателство” (19.01.2010)

Презентация на тема: „Природозащитно законодателство” (19.01.2010)Адв. Свилен Овчаров от Зелените адвокати ще ни запознае с основните закони, касаещи опазването на околната среда. Ще научим стъпките за проследяване на закононарушение в защитена природна територия, в нашия град, както и начините да съберем нужните доказателства за закононарушение.

Каним ви на информационна среща в Биологически факултет към Софийски университет, адрес: гр. София, ул. Драган Цанков 8 , зала 105, на 19.01.2010, от 18.30 часа.

Презентацията е отворена за всички желаещи!

Допълнителна информация:

Презентацията е част от обучителен курс, организиран по проект „За да остане природа в България” с финансовата подкрепа на Фондация „ЕкоОбщност” и Европейското икономическо пространство. Целта на курса е в серия от презентации граждани, доброволци и експерти в неправителствените организации да бъдат въведени в теми, касаещи гражданските права и възможностите за гражданско участие, лидерски и ораторски умения, природозащитното законодателство и биологично разнообразие. Разчитаме, че чрез тези лекции всички ние ще знаем повече и ще можем по-добре да защитаваме различни социални каузи. Според нас поради липсата на гражданско образование в училищата и университетите в България е от изключителна важност сами да намерим начин да се срещнем с хора от различни области и да обменим опит, за да може след 10 години държавата ни да бъде правова, а обществото – граждански активно и непримиримо!

В случай, че искате да споделите вашите знания и опит, свържете се с нас на contact@forthenature.org или на телефон 0896 79 89 02 (Йорданка Динева, Българска фондация Биоразнообразие)

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

7760 посещения

OFF

Последно качено » Новини