Календар

БлуЛинк търси IT човек

БлуЛинк търси IT човекИзточник: BlueLink

Бъди част от промяната. Ела да разработим заедно онлайн инструменти и платформа за обмен между будните граждани на България. BlueLink.net, мрежата на гражданските природозащитни организации, търси вдъхновен индивид с доказани умения в уеб програмиране на PHP (Python и/или Ruby on rails са предимство), със задълбочен опит с Drupal и подобни системи за управление на съдържание, с добри познания по javascript, (x)html, css, опит с javascript frameworks (jquery), способен да конфигурира и поддръжа уеб и мейл сървър на Linux и офис системите.

Очакваме кандидат/ка с траен интерес и/или дейност в open source проекти, уеб технологии и онлайн общности, организирани около свободния интернет, социалната справедливост, гражданските права, и с желание да развива нови идеи като част от младия и динамичен екип на БлуЛинк. Бъди човекът, с когото ще помагаме на активните граждански групи да се ориентират в дебрите на мрежата, да обменят идеи, опит и решения, и да търсят обратна връзка от институциите.

Ако имаш опит с управление на уеб проекти, ползваш работен английски, вълнуваш се от природата и обществените проблеми и ти се работи с активни хора, влез тук: http://www.surveymonkey.com/s/X2HGX7P час по-скоро (предпочитаме да получим кандидатурата ти през този линк, но можеш и да изпратиш CV и кратка мотивация на jobsATbluelinkDOTnet).

Започваме от утре и се надяваме, че приемаш предизвикателствата с чувство за хумор :) Работата е на пълен работен ден в центъра на София, срещу достойно заплащане. БлуЛинк е социално-отговорен и толерантен работодател.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

17553 посещения

OFF

Последно качено » Новини