Календар

Представяне на реален пример за развитие на устойчив туризъм в България

Представяне на реален пример за развитие на устойчив туризъм в БългарияАко си мислите, че тази работа с устойчивото развитие е само празни приказки, елате да се запознаете с един от добрите примери за развитие на местните общности в България!

Николина Байкова от Сдружение „Добърско” и домакинята на къща за гости „Дешка”, с. Горно Драглище ще ни въведат в гостоприемството, природата, културата и традициите на селата, разположени „на припек” по южните склонове на Рила.

Представянето ще се състои в Биологически факултет към Софийски университет, адрес: гр. София, ул. Драган Цанков 8 , зала 163, на 25.03.2010 (четвъртък), от 18.30 часа.

Допълнителна информация:
Презентацията е част от обучителен курс, организиран по проект „За да остане природа в България” с финансовата подкрепа на Фондация „ЕкоОбщност” и Европейското икономическо пространство. Целта на курса е в серия от презентации граждани, доброволци и експерти в неправителствените организации да бъдат въведени в теми, касаещи гражданските права и възможностите за гражданско участие, лидерски и ораторски умения, природозащитното законодателство и биологично разнообразие. Разчитаме, че чрез тези лекции всички ние ще знаем повече и ще можем по-добре да защитаваме различни социални каузи. Според нас поради липсата на гражданско образование в училищата и университетите в България е от изключителна важност сами да намерим начин да се срещнем с хора от различни области и да обменим опит, за да може след 10 години държавата ни да бъде правова, а обществото – граждански активно и непримиримо!

В случай, че искате да споделите вашите знания и опит, свържете се с нас на contact@forthenature.org или на телефон 0896 79 89 02 (Йорданка Динева, Българска фондация Биоразнообразие)

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5848 посещения

OFF

Последно качено » Новини