Календар

Благотворителна изложба

Благотворителна изложбаЗаповядайте на 22 Април (четвъртък) от 18 часа на официалното откриване на благотворителна изложба, организирана по случай 22 Април – Световен Ден на Земята. Събитието ще се състои в галерия „Tea House – Чай във фабриката” на адрес гр. София, ул. „Г. Бенковски” №11.

За втора поредна година ИУЦЕ, с любезното съдействие на WWF – Дунавско –Карпатска програма, Фондация „ЕкоОбщност”, “Tea House - Чай във фабриката” и фирма „Международни прояви” ООД, организира благотворителна изложба на творби, участвали в ежегодния международен конкурс, посветен на река Дунав – Danube Art Master. Ще бъдат представени двадесет произведения на деца на възраст от 5 до 17 години.

Целта на събитието е набиране на средства за провеждане на образователни посещения към Център за опазване на влажните зони „Драгоманско блато”. Акцент на ексурзията е запознаването на деца и ученици с едни от най-ценните природни територии.

Благодарение на даренията, събрани по време миналогодишната ни изложба успяхме да подпомогнем доизграждането на Центъра в Драгоман. През лятото той посрещна и първите си посетители. Любознателните малки любители на природата се запознаха отблизо с особеностите на защитената местност „Драгоманско блато”.

Чрез тази изложба се надяваме средствата, събрани по време на събитието да помогнат и на други деца да се докоснат до тайнствата на природата, като им осигурят възможност за нейното изучаване.

С Вашето посещението на благотворителната изложба на детски рисунки, Вие се превръщате в проводник на желанието за детска взаимопомощ.

Заповядайте и нека с общи усилия чрез детските творения сътворим още детска радост и познания.

Творбите ще бъдат изложени от 10 Април до 30 Май 2010 година в галерия „Tea House – Чай във фабриката” на ул. “Г. Бенковски” № 11, в град София.
За допълнителна информация и контакти:

Информационен и учебен център по екология: www.ceie.org, тел: 02 866 90 47; СДП „Балкани”: www.balkani.org , 0884 268 552 - Андрей Ралев; WWF – Дунавско –Карпатска програма – www.wwf.bg; Фондация „ЕкоОбщност” -02 9515446; 02 9515479;; „Международни прояви” ООД - www.cim-pco.org

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2904 посещения

OFF

Последно качено » Новини