Календар

Вело-обмен в Източни Родопи търси 3 участници

Вело-обмен в Източни Родопи търси 3 участнициhttp://dobrovolec.bg/node/117

На 28 август Сдружение за изследователски практики започва 10-дневен вело-преход от Кърджали до Одрин в Източни Родопи. Търсим трима доброволци от България с валидни международни паспорти!

На 28 август СИП започва 10-дневен вело-преход в Източни Родопи по проект "С колела срещу предразсъдъците", осъществяван по програма "Младежта в действие" на ЕС в партньорство с Одринския клуб за природа и спорт. Повече за проекта можете да прочетете на страницата му: http://www.sipbulgaria.org/bikingVSprejudices/

Трима от първоначално записалите се вело-ентусиасти от България не успяха да си извадят паспорти и се отказаха. Ето защо, от СИП търсим 3 доброволци, които да заемат местата им. Очаква ви каране по вело-маршрут с весела българо-турска младежка група, в едно преживяване, изпълнено с красотата на Родопите и прекрасните хора от християнско-мюсюлманските общности в района. Проектът покрива разходите за храна, транспорт и нощувки.

Изисквания: валиден международен паспорт, собствени велосипед, палатка и спален чувал, свободно време от 28 август до 8 септември 2010г. Възраст 18-30 години.

Предимства: умения за заснемане на видеоматериал.

Срок за записване: 15 август

За контакти:
Вера Стаевска, председател на СИП - тел. 0885 989593

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

8034 посещения

OFF

Последно качено » Новини