Календар

ЗЕЛЕН БЪДИ В БУРГАС – С ВЕЛОСИПЕД В ГРАДА И СРЕД ПРИРОДАТА

ЗЕЛЕН БЪДИ В БУРГАС – С ВЕЛОСИПЕД В ГРАДА И СРЕД ПРИРОДАТАБългарска Фондация Биоразнообразие кани бургазлии на финалната дискусия от тазгодишната кампания „Зелен бъди в Бургас” с акцент „С велосипед в града и след природата”. Тя ще се проведе в сряда, 28.09.2011 г. от 17:00 ч в зала „Георги Баев” на Културен център „Морско казино”.

Ще бъдат представени и обсъдени възможностите за вело-туризъм и веломаршрути сред природата в България, както и международния проект с участието на БФБ за изграждане на европейския веломаршрут „Пътят на желязната завеса”. Гост на срещата ще е и норвежкият експерт Бьорн Арне Нес, който ще представи зеления начин на живот на хората в Норвегия и близкото им общуване с природата.

С това събитие, част от Дните на екологията, ще завърши кампанията „Зелен бъди в Бургас”, организирана от БФБ в партньорство с Общината и в рамките на проект, реализиран с финансовата подкрепа на Фондация „Чарлз Стюарт Мот" чрез фондация "ЕкоОбщност", както и с подкрепата на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн чрез Финансовия механизъм на ЕИП.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3803 посещения

OFF

Последно качено » Новини