Календар

Заповядайте на нашата втора лекция 'Тайният живот на язовеца'

Заповядайте на нашата втора лекция 'Тайният живот на язовеца'Тази седмица сме ви приготвили интересни подробности за едни много потайни и не много познати животни - язовците. Лектор ще бъде Венислава Рачева от Екологичен научно-образователен център към Зоопарк София. Очакваме ви на 26 октомври (сряда) от 18,30 в зала 105 на Биологическия факултет на СУ "Св. Кл. Охридски". Вход свободен!

Лекцията е част от ежегодния курс "Опазване на биоразнообразието", организиран от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Биологически факултет към Софийски университет. Началото на курса тази година беше поставено с завладяващия разказ за "Един месец със снежните леопарди на Индия" на Цветомира Йоцова. Темата беше изключително увлекателна, а желаещите да я чуят, едвам се побираха в залата! Благодарим ви за ентусиазма приятели! Благодарим и на Цветомира Йоцова за изключително завладяващия разказ!

Курсът е предназначен както за студентите в университетите, така и за всички запалени по природата хора от всички възрасти. Не се колебайте да посещавате лекциите ни!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3252 посещения

OFF

Последно качено » Новини