Календар

Среща с Международния женски клуб - център Драгоманско блато

Среща с Международния женски клуб - център Драгоманско блатоНа 18 ноември (петък) от 10 ч. в център „Драгоманско блато” екипът на Българската асоциация за алтернативен туризъм ще представи новите условия за получаване на сертификат Зелена къща, както и предстоящото трето издание на Зелени дни през 2012 г. на среща с медиите и членовете на Международния женски клуб София.

Зелена къща е марка за качество и сертификат, който се присъжда при изпълнение на определени условия и критерии на европейските организации ЕСЕАТ и Еврожит. Досега серификати се присъждаха единствено на членове на БААТ, а от тази година Зелена къща е отворена за всички притежатели на къщи за гости и семейни хотели, и за получаване на сертификат могат да кандидатстват всички. Екипът на БААТ и някои от притежателите на Зелени къщи ще запознаят публиката с добрите практики в Зелените къщи, с услугите и посрещането, които те осигуряват на своите гости.

Председателката на БААТ Маргарита Каишева ще представи и някои успешни практики за управлението и социализацията на българското културно и природно наследство. Гостите от Международния женски клуб в София ще разговарят с членовете на БААТ за дейността на асоциацията и за алтернативния туризъм в България, и ще дискутират възможностите, за съвместна работа и подкрепа за българската природа и културно наследство.

Ще бъде представен и ежегодния форум за здравословен и отговорен начин на живот и пътуване Зелени дни и неговото предстоящо трето издание през април 2012 г. Гостите ще разгледат местността около Драгоманско блато и ще се запознаят с дейността на центъра.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2719 посещения

OFF

Последно качено » Новини