Календар

БФБ и Националния природонаучен музей обявяват 2012 за година на пеперудите

БФБ и Националния природонаучен музей обявяват 2012 за година на пеперудитеПриятели, поддръжници и колеги, календарът на Българска Фондация Биоразнообразие за новата 2012 вече е готов и е по-красив от всякога! Съвместно с нашите партньори от Националния природонаучен музей, София решихме да посветим 2012 на пеперудите и да ви разкажем невероятни истории за тях.

Подбрахме за вас интересни видове като Гълъбова опашка, колибри или Глогова торбогнездница, които ще преобърнат традиционните ви представи за тези чудни създания на природата. Включихме и защитени видове, които се нуждаят от нашата будна гражданска позиция, за да оцелеят като Аполоновата пеперуда – единственият вид от България, вписан в Конвенцията по международна търговия със застрашените видове от дивата фауна и флора (CITES); изящни екземпляри като Синевката на Фривалдски, Малинова пеперуда и много др.

Ако обичате природата, загрижени сте за съдбата й или просто искате да направите ценен подарък - послание за себе си или любимите си хора за Новата година, може да закупите календара от офисите на БФБ в София, Бургас и Благоевград, както и от Националния природонаучен музей, София. Разпространяваме го на базисната цена за отпечатване (благодарим на всички, които ни предоставиха кадрите безвъзмездно) – 2 лв. (два лева). За тези от вас, които предпочитате да го получите директно по пощата, можете да го поръчате от нас на тел. 02/9316183, 056/98 79 59 или на strandja@biodiversity.bg

Весела Коледа и Щастлива и успешна Нова Година!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3600 посещения

OFF

Последно качено » Новини