Календар

'За Земята' организира доброволчески спасителни бригади в наводнените райнони

'За Земята' организира доброволчески спасителни бригади в наводнените райнониОтправяме призив и покана да помогнем заедно на пострадалите от наводненията в с. Бисер и гр. Харманли! Днес (23.02) от кризисния щаб потвърдиха, че има голяма ...нужда от човешка сила за възстановяване от щетите. Нужни са хора за почистване на обществени места и лични домове, възстановяване на повредени сгради и постройки, разчистване на селскостопански площи.

Организационна среща в София ще има на 25. 02 (Събота) от 18:00 часа в Социален Център Аделанте (София, ул. „Гурко“ №27, сградата във вътрешния двор). Тони, който в момента е в кризисния район, ще дойде да разкаже за ситуацията и нуждите и заедно ще обсъдим дейността и логистиката на Бригадите.

Ако имате желание и възможност да помогнете на място през седмицата или през уикендите, носете си топли работни дрехи, високи обувки или гумени ботуши, спални чували и лични предпазни средства (ръкавици, очила и т.н.).
Търсим и участници с личен автомобил, като За Земята ще покрие разходите за гориво.
Настаняване и храна ще бъдат осигурени от За Земята на място.

Ако нямате възможност да се включите в Бригадите, може да ни подкрепите като дарите средства за транспортните разходи на доброволците, материали и престоя им на място на този линк: http://zazemiata.org/v1/Podkrepete-ni.67.0.html. В основанието посочете “За спасителните Бригади”.
Всякакъв вид солидарност с пострадалите ще е от полза, затова ще се радваме да ни подкрепите според възможностите ви.

Включете се в СПАСИТЕЛНИТЕ БРИГАДИ сега!

За контакти - офиса на За Земята 02-9431123 (Тодор Славов) или на 0896331945 (Светлин Веселинов), който ще координира бригадите на място.

Събитието във фейсб: https://www.facebook.com/events/224079811020819/?context=create

Снимка: news.bg

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3036 посещения 1 коментара

Коментари

  1. emo
    2012-02-26 14:10:19

    Аз искам да помогна ,но съм от Поморие и ншма как да дойда.мошт телефон е 0899301530.Моят е-мейл е:
    emos_@abv.bg

OFF

Последно качено » Новини