Календар

Пресконференция „Сътрудничество за опазване на биоразнообразието и устойчиво местно развитие в Странджа планина”

Пресконференция „Сътрудничество за опазване на биоразнообразието и устойчиво местно развитие в Странджа планина”Имаме удоволствието да Ви поканим на пресконференция по повод приключването на тригодишния проект на Българска Фондация Биоразнообразие: „Сътрудничество за опазване на биоразнообразието и устойчиво местно развитие в Странджа планина”, който се осъществява с подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Заповядайте на заключителната пресконференция на 23.04.2012 г. (понеделник) от 12:30 часа в залата на втори етаж в сградата на Областна администрация Бургас. В нея ще вземе участие екипът на Българска Фондация Биоразнообразие, Бьорн-Арне Нес от Директората за управление на природата, Норвегия и инж. Стефан Златаров, Директор на Дирекцията на Природен парк „Странджа”.

Ще бъдат представени резултатите и дейностите, реализирани по проекта, както и трудностите, с които екипът и партньорите се сблъскаха при осъществяването им. Нашите партньори от Дирекцията на ПП „Странджа” ще представят и програмата за предстоящия 9-ти Фестивал на зелениката. След края на пресконференцията ви каним на коктейл и чаша вино.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3030 посещения

OFF

Последно качено » Новини