Календар

Антиядреното училище вече с пълна програма

Антиядреното училище вече с пълна програмаВ разгара на учебната година Антиядреното училище за граждани и политици публикува всичките си оставащи уроци и ги прави достъпни за най-ученолюбивите си последователи.

От За Земята и Грийпийс призовават депутати, министри, граждани и медии да прегледат учебния материал възможно най-скоро, за да се информират за рисковете на ядрената енергетика

„Предстои ни много отговорен избор на 27 януари,” казва Генади Кондарев от За Земята ”затова се опитваме да запознаем обществото по разбираем начин със скритите или малко известни истини за производството на ядрена енергия”.

До сега лекторите в Антиядреното училище представиха проблемите за систематичното удължаване на срокове при строеж на АЕЦ, за набъбващите цени на един нов проект и за опасностите от аварии в централите.

Предстоят темите за Сигурност и безопасност, Радиоактивност и човешкото здраве, Климат и енергийна независимост, Уранодобив, Радиоактивни отпадъци и Моралните въпроси на ядрената енергетика.

Целта на Антиядреното училище е да осигури информиран вот на референдума, както и разумни политически решения, които ще последват след него.

Всички уроци

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2200 посещения 1 коментара

Коментари

 1. epic
  2013-01-24 14:32:35

  Лисицата: - Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
  Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
  - Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
  Гаргата: - Да!
  Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква.
  Гаргата, замислено: - Аз и НЕ да бях казала, все тая...

OFF

Последно качено » Новини