Календар

Оранжев велотур в София

Оранжев велотур в СофияПърви по рода си Оранжев велотур ще свърже в общ маршрут холандското присъствие в българската столица, представяйки българско-холандските културни и икономически връзки. Всеки на колело е добре дошъл на Оранжевия велотур, казват организаторите: сдружение Велоеволюция.

Официалното откриване на маршрута е на 26 април (петък). Началната точка е Холандското посолство в България, на ул. „Оборище“ 15, а часът - 15:30 часа. Колоната на колела ще бъде поведена от холандския посланик Карел ван Кестерен.

Велотурът ще завърши около 17 часа в Градинката на „Кристал“ (на бул. „Цар Освободител“), където участниците в тура ще разгледат фотоизложбата “Дивият свят на Източните Родопи”, организирана по българско-холандския проект „Новото тракийско злато”. Там холандската логистична компания TNT ще разиграят томбола с оранжева велосипедна награда, като „билетът“ за нея е шапката, която участниците ще получат при старта на тура.

Оранжевият велотур е част от българско-холандската инициатива „Всички на колела“, финансирана от Холандското посолство в България.

Kарта на маршрута

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2332 посещения

OFF

Последно качено » Новини