Календар

Дискусия за колелото в града

Дискусия за колелото в градаВЕЛОСИПЕДИРАНЕТО В ЖИВОТА НА ГРАДА: ПЛАНИРАНЕ, ПАРТНЬОРСТВА И ОБРАЗОВАНИЕ е темата на кръглата маса, която се организира днес (28 май) от 17 часа в Университета по архитектура, строителство и геодезия (Корпус А, Заседателна зала на Транспортния факултет).

На кръглата маса се очаква да присъства заместник- посланикът на Кралство Нидерландия г-жа Рини Бус.

Събитието се организира от Университета по архитектура, строителство и геодезия, Сдружение „Велоеволюция”, Холандското посолство в България и консултантската компания по околна среда Taofes.

Кръглата маса е в рамките на инициативата Bike ‘em all (Всички на колела) за популяризирането на карането на колело в градски условия. Инициативата започна през декември 2012 година се осъществява с подкрепата на Холандското посолство в България. “Коледа на колела“, Оранжев велотур в София, ателиета за архитекти, урбанисти и проектанти на пътна инфраструктура в София, Русе и Момчилград, уроци за деца по безопасно придвижване с велосипед в града са част от събитията, които бяха организирани в рамките на „Всички на колела“. На 30 май предстои традиционното майско велошествие.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2078 посещения

OFF

Последно качено » Новини