Календар

Участвайте в международeн студентски обмен в Беласица

Участвайте в международeн студентски обмен  в БеласицаНаближава крайният срок за записване за участие в международният студентски обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“. Ако сте готови да откриете Беласица, посещавайки три различни държави, включете се в студентския обмен и ще научите повече за планината, културата и историята на района.

Събитието ще Ви предостави шанса да опознаете Беласица в България, Гърция и Македония. Ще имате възможност да научите повече както за природното богатство и възможностите за туризъм в района, така и за работа на администрациите на две защитени територии – Природен парк „Беласица“ (България) и Национален парк „Керкини“ (Гърция).

Обменът е с продължителност 4 дена и ще се състои в периода 1-4 ноември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а тук можете да намерите повече информация и регистрационна форма.

Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 15 октомври 2013 г.

Регистрационна форма


Студентският обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

bbf.biodiversity.bg/indexdetails_file_download.php?doc_id=165Повече информация за събитието

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2317 посещения

OFF

Последно качено » Новини