Календар

Приключи набирането на кандидатури за доброволчески стажове към „Участие за природа“

Приключи набирането на кандидатури за доброволчески стажове към „Участие за природа“Приключи набирането на кандидатури за доброволчески стажове към проекта „Участие за природа“, който се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. 33 ентусиазирани млади хора максимално ще затруднят избора на комисията от БФБ, която ще трябва да избере най-добрите и най-мотивираните за обявените шест позиции – биолог, доброволец застъпнически дейности, технически помощник на координатор на проекта, журналист, доброволец поддръжка на сайт и преводач.

Вдъхновени сме от толкова много прекрасни, млади, надъхани и кадърни специалисти, които обичат природата и желаят да подпомогнат нейната защита. Най-много кандидатури получихме за позицията „биолог“, а за съжаление най-малко - за позицията „журналист“.
Избраните кандидати ще бъдат информирани по имейл, а имената им ще бъдат обявени на сайта ни и на Фейсбук профила ни до края на януари, когато се очаква и да започнат работа при нас. Българска Фондация Биоразнообразие благодари на всички, които изпратиха своите мотивационни писма с желание да се присъединят към екипа на проекта и дейностите му.

Повече за отделните позиции може да видите тук: http://forthenature.org/news/3152

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2128 посещения

OFF

Последно качено » Новини