Календар

Mладежки фестивал 'За Земята'

Mладежки фестивал 'За Земята' От „МЛАДИ За Земята“ ви каним на младежки фестивал "За Земята" на 14 март в Underground gallery/studio на Сточна гара, ул. Владайска река 4, етаж 4.

Събитието представя различни инициативи на младите хора в България, посветени на опазване на околната среда. Ще се включат проекти от цялата страна с над 25 щанда и пространства за споделяне.

Откриваме точно в 11 ч. със специалното участие на рапъра-еколог El Freegano.
Презентации на успешни зелени дейности ще се провеждат едновременно в две сесии. Ще има още практика по йога, дискусии, четене на зелени разкази, театър и концерт. Тези които искат да научат нещо практично, са добре дошли да се включат в работилници за правене на здравословни храни и напитки, домашно компостиране, приготвяне на натурална козметика, работа с дърво и глина и други.

Сред интригуващите участници са: самите МЛАДИ за Земята с инициативата си за насърчаване на сезонното, местно и безмесно хранене; ферма BioDynamic Bulgaria с работилница за домашно компостиране; Проект "Осинови си кошер" на Coshare; Международно гражданско движение "Да спрем екоцида"; Gowhere.bg за устойчив туризъм и идеи за пътешествия; София Грийн Тур - обиколки из зелена София; Младежката мрежа на Слоу Фууд България; "Резиденция Баба" - проект на Фабрика за идеи; Дрехи от линията "Пази нашата природа" от Niki Bo; Bionauts Handmade Cosmetics - органична козметика; Училище за природа в с. Влахи; образователен интерактивен проект „КонсУмувай“ на фондация "Екоцентрик" и много други.

Пълната програма на младежки фестивал "За Земята" е във Фейсбук събитието.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2079 посещения

OFF

Последно качено » Новини