Календар

Младежки лагер в Беласица, Република Македония

Младежки лагер в Беласица, Република МакедонияГотови ли сте за летни приключения в подножието на Беласица, край удивителните македонски водопади?
Ако е така включете се в третия младежкия лагер „Беласица 2015“. Лагерът е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 4 – 9 август 2015 г.

Работен език на събитието ще бъде английски, а тук можете да намерите повече информация, регистрационна форма и предварителна програма.

Станете част от събитието и ще научите повече за македонската част на планината Беласица. Ще посетите едни от най-красивите водопади не само в Македония, но и на Балканския полуостров.
Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 28 юли 2015 г.

Младежкият лагер „Беласица 2015“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

Форма за регистрация и програмата може да изтеглите от: http://bbf.biodiversity.bg/bg/Mladezhki-lager-v-Belasitsa-Republika-Makedoniya.p1437

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2017 посещения

OFF

Последно качено » Новини