Календар

Фотоизложба „Невероятната Беласица“

Фотоизложба „Невероятната Беласица“В периода 12 октомври – 6 ноември 2015 г. фотоизложба „Невероятната Беласица“ ще бъде представена в Национален природонаучен музей, София.

Каним ви на откриването, което ще се състои във фоайето на Музея (бул. „Цар Освободител“ № 1) на 12 октомври 2015 г. от 17.00 часа. Очакваме ви с интересни истории от планината, викторина с награди и пивко вино от района на Беласица.

Изложбата представя красиви снимки от Беласица планина, правени в три различни държави – България, Гърция и Македония. Ще имате възможност да се насладите на спиращи дъха гледки от билото на планината, от езерата Керкини и Дойран, както и фотографии на най-впечатляващите беласишки водопади.

Елате, за да научите какво прави природата на тази малко позната планина уникална и колко богата е историята на района. Очакваме ви, за да се потопим заедно в магията на Беласица!

Работното време на изложбената зала е всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.

Изложбата се организира от Българска фондация „Биоразнообразие” в рамките на проект „Беласица отвъд граници”. Проектът се изпълнява в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

facebook събитието

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2005 посещения

OFF

Последно качено » Новини