Календар

Зелени дни 2016 ви очаква - между 30 септември и 2 октомври

Зелени дни 2016 ви очаква - между 30 септември и 2 октомври Българското село и устойчивата градска среда на София са сред основните теми на 7-мите Зелени дни между 30 септември и 2 октомври 2016 г.

Завръщането в сърцето на София на най-стария фестивал - изложение на отговорния бизнес, ще привлече вниманието на софиянци и техните гости, както и на бизнеса, към производители и дистрибутори на натурални и био продукти, малко познати туристически дестинации и български производители, избрали да произвеждат чиста храна, и поставили в основата на своята дейност здравето и качеството. Своята дейност ще представят и представители на мрежата „Зелена къща“ и алтернативния туризъм, магазини за планинска и къмпинг екипировка, граждански инициативи и природозащитни организации.

Основна цел на форума е да запознае столичани и гостите на града с нови форми на приключения и активност сред природата и да способства за изграждане на щадящо отношение към природните ресурси и трайна промяна в обществените нагласи в полза на уважение към културното и природно наследство и живите традиции на България. Столична Община, Министерство на туризма, ансамбъл за традиционен фолклор Дивля и лидерът в създаваенто на катерачни стени Уолтопия, са само част от постоянните партньори на фестивала.

Откриване: 11 – 11:30 ч. Пълната програма (30 септември – 2 октомври) и списък с изложители може да бъде намерена на официалния сайт на събитието www.zelenidni.com. Актуална информация, свързана с програмата на събитието, може да бъде намерена на фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/zelenidni/.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1317 посещения

OFF

Последно качено » Новини