Календар

Празникът на кестеновите гори и Беласица отново ще ни зарадва с пъстри преживявания, вкусни гозби и много забавления

Празникът на кестеновите гори и Беласица отново ще ни зарадва с пъстри преживявания, вкусни гозби  и много забавленияЗаповядайте в село Коларово, където от 13 до 15 октомври 2017 г. ще се проведе 6-то издание на Фестивал на кестена.
Тази година програмата за събитието за първи път е тридневна и предлага голямо разнообразие от пъстри преживявания, вкусни гозби и много забавления.

Характерни местни ястия и кестенови специалитети ще зарадват посетителите. Самодейни фолклорни групи към читалищата от Подгорските села и град Петрич ще се погрижат за доброто настроение на гостите. Всеки ще има възможност да се включи в разучаване на български народни танци, туристически преходи из красивата Беласица и района както и други атракции. За децата са подготвени игри и забавления.

Фестивалът се организира от Дирекцията на Природен парк „Беласица“ към ИАГ с подкрепата на Българска фондация „Биоразнообразие“, Пирински туристически форум, община Петрич, както и с активното участие на кметовете и читалищните секретари на подгорските села.

За актуална информация посетете официалното събитие във Фейсбук на https://www.facebook.com/events/312438512508255

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1419 посещения

OFF

Последно качено » Новини