Календар

Младежки лагер 'За гората' - хижа Осогово

Младежки лагер 'За гората' - хижа ОсоговоЗа всички студенти и ученици, които имат интерес към горите и тяхното опазване и управление, искат да научат повече за биоразнообразието, Натура 2000 и да посетят една прекрасна и една не толкова позната планина - Осогово, ви каним да участвате в Младежки лагер "Осогово", от 6 до 8 октомври 2017 г.! Ако искате да прекарате три вълнуващи дни, в които да научите повече за гората в различни нейни аспекти, да намерите съмишленици, да търсите отговори и да задавате въпроси, да се учите и да бъдете предизвикани, можете да попълните формуляра за участие: https://goo.gl/forms/FxTYBE9US8dR4lDt1
КРАЕН СРОК: 29.09.2017 г.

И все пак ето малко повече подробности:

Основна цел на лагера: Да се повишат знанията на участниците в областта на устойчивото управление на горите и биоразнообразието в старите гори.

Как ще постигнем това?p бъдат проведени няколко тематични лекции за горите, тяхното стопанисване и опазване, ще има теренно посещение на горски обекти.

За кого е този лагер: За младежи, изучаващи природни науки и студенти до 2 курс, изучаващи специалностите Горско стопанство, Екология и опaзване на околната среда и Биомениджмънт и устойчиво развитие.

Мястото: х.Осогово

Ако виждаш себе си в това: запиши се и ела!

Лагерът се осъществявя чрез помощта на проект "Устойчиво бъдеще за хората и природата в Осогово". Изпълняван от: Фондация ЕвроНатур, Германия - водещ партньор, Българска Фондация,Биоразнообразие, Македонско екологично дружество МЕС, Македония

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2155 посещения

OFF

Последно качено » Новини