Календар

Предстои уебинар на тема 'дивата природа на Европа'

Предстои уебинар на тема 'дивата природа на Европа'На 20 февруари от 17 до 18:30 (16:00 - 17:30 CET) ще се проведе уебинар по програма "Бъдещи природозащитници" на тема: "Дивата природа на Европа".

Чудили ли сте се някога какво е дива природа и дали все още има територии в Европа, които могат да се определят като диви? Защо е важно да има територии, в които човекът не се намесва? Ще ни разкаже директно председателят на управителния съвет на European Wilderness Society - Max Rossberg.

Той ще представи усилията на организацията да определи териториите, които отговарят на критериите за "дива" природа, техния одит и конктрол и дейностите за подкрепа на европейската дива природа. Специално внимание ще се отдели на природата в България, Чехия и Гърция - трите държави, включени в проект "Бъдещи природозашитници".

Участието в уебинара е безплатно, като за да се включите е нужно предварително да се регистрирате тук: https://zoom.us/meeting/register/vJwrfuqhpzoidlPbm_qE2f5lSPV6-FyVIA. След регистрацията ще получите линк за достъп в уебинара.

Повече информация за събитието във фесйбук: Is there Wilderness in Europe?

Уебинарът е организиран по проект "Бъдещи природозащитници", който се изпълнява с подкрепата на програма „Еразъм +“ на Европейската комисия по направление К2 Стратегически партньорства с Договор № 2018-1-BG01-KA203-047962

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

784 посещения

OFF

Последно качено » Новини