Календар

Да пораснем заедно и да открием нови хоризонти за социалните предприятия в България

Да пораснем заедно и да открием нови хоризонти за социалните предприятия в БългарияОнлайн дискусия „Финансови инструменти за устойчивост и растеж на социалните предприятия“, 27 ноември 2020 г. от 10 до 13 часа. Регистрирай се за участие, за да бъдеш част от плановете за развитие на социалното предприемачество в България.

"В разгара на всяка криза се крие страхотна възможност."
Алберт Айнщайн

Епидемията, причинена от COVID 19 създаде нов икономически и социален контекст, в който социалните предприятия са принудени да работят. Настъпиха промени в много сфери от живота – някои от системите реагираха навреме, други се забавиха. Ситуацията на несигурност и динамичност с оглед въвеждането на нови или допълнителни ограничителни мерки ще създаде още по-големи затруднения пред сектора и неговото развитие. Вярваме, че тези които успяват да се напасват към новата реалност ще имат по-голям шанс за по-добро утре. Това е процес, в който голяма роля имаме всички ние, които по един или друг начин сме част от екосистемата на социалното предприемачество в България.

Провокирани от тенденциите и нарастващите очаквания сред социалните предприятия стартираме цялостна инициатива. "Да пораснем заедно: идеи и действия за по-добро утре"

С нея целим да развием общността на социалните предприятия в България и средата за тяхното съществуване като дадем повод за генериране на идеи за нови мерки и подходи, тяхното обсъждане и поемане като ангажимент от лидерите в сектора.

Първата онлайн дискусия е на тема "Финансови инструменти за устойчивост и растеж на социалните предприятия" и ще се проведе на 27 ноември 2020 г. от 10 до 13.30 часа в платформата zoom.

Регистрирай се за участие, за да бъдеш част от плановете за развитие на социалното предприемачество в България!

За участие като лектори в събитието са поканени ресорни заместник министри и представители на Министерство на труда и социалната политика, експерти от Фонда на Фондовете, представители на УниКредит Булбанк, Микрофонд АД, Европейската асоциация по венчър филантропия, Мрежата Advocate4Non-ProfitEnterprises, Фондация Reach for Change България и Фондация Сингъл степ.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1272 посещения

OFF

Последно качено » Новини