Календар

Конкурс на 'За Земята' за лого на филмовия фестивал 'Другото лице на глобализацията'

 Конкурс на 'За Земята' за лого на филмовия фестивал 'Другото лице на глобализацията'Във връзка с предстоящия Еко-Филм Фест "Другото лице на Глобализацията - 3" събираме нарисувани идеи за лого на фестивала, които ще използваме и за промоционалните тениски. Всички, които се чувстват съпричастни към идеите за живот без експлоатация на природа, ресурси и хора от бедните страни с цел поддържането на висок стандарт и консумация в развитите страни, нека изпращат своите предложения на адрес: zazemiata@gmail.com

Краен срок: 15 Октомври

Насоки: Желателно е да е едно цветно (максимум два цвята) с цел по-евтин печат и екологосъобразност. Ключови теми, които са свързани с фестивала: Консуматорство, експлоатация на ресурси и хора, свободна търговия и помощи за развиващите се страни, глад и замърсяване на земята, ГМО и монокултури, изсичане на горите и др.

Ако можете да изпратите идеята като векторен формат ще бъде супер (но не е задължително :))

Награда: Предвидили сме и скромна награда от две тениски за идеята, която ще бъде използвана като лого на фестивала.

Поздрави и благодарности,
Екипа по подготовка на фестивала

П.С. Една възможна идея е символизация на експлоатцията и консуматорството - бедна жена от Африка, която върви подпирайки се или копае, а на гърба й човек от развитите страни, който има лаптоп/кара автомобил и т.н.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

6290 посещения

OFF

Последно качено » Новини