Календар

Представяне на книга “Място за бъдеще. Година първа” - покана

Представяне на книга “Място за бъдеще. Година първа” - покана"Място за бъдеще. Година първа" e първият голям сборник, посветен изцяло на гражданското природозащитно движение в България от последните години. Представянето на книгата ще се проведе на 30 септември, сряда
от 18,30 часа в Център за култура и дебат “Андрей Николов” - Червената къща (гр. София, ул. Любен Каравелов № 15) в зала “Пеша Николова” (на втория етаж).

Сборникът “МЯСТО ЗА БЪДЕЩЕ. Година първа” онагледява необходимостта да се научим да преоткриваме връзките между натура и култура, между религия и природа, между наука и образование, за да вникнем в дълбокия смисъл на термина “екология на човека”.

Всеки от вас ще може да получи екземпляр от книгата, да се полюбува на интересни видео-кадри от приключенията на Място за бъдеще, да се запознае с екипа и партньорите на проекта и с авторите на текстовете в сборника. Събитето ще включва изказвания за постигнатото през първата година на проекта ни, както и дискусия за бъдещето на МЯСТО ЗА БЪДЕЩЕ. След края на официалната част ще имаме възможност да се опознаем в неформален разговор, отпивайки по глътка от прекрасното лопушанско вино от Западна Стара планина и вкусвайки по хапка от традиционната домашна торта на МЯСТО ЗА БЪДЕЩЕ.

Нека заедно да си пожелаем бъдеще. Очакваме ви на 30 септември!

Събитието се провежда в партньорство с Нов български университет, Философски факултет на СУ “Св. Климент Охридски”, община Чипровци и коалицията от природозащитни организации и граждански движения “За да остане природа в България” , с подкрепата на Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.


Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5052 посещения

OFF

Последно качено » Новини