Календар

Фотоконкурс „360 градуса предизвикателства”

Фотоконкурс „360 градуса предизвикателства”В рамките на събитието „Дни на предизвикателствата” 2009 ще се проведе фотоконкурс на тема „360 градуса предизвикателства”.

Целта на конкурса е да покаже различни гледни точки и да създаде 360 градусова панорама от приключения и емоции. Избрани фотографии от Фотоконкурса ще бъдат включени в изложба, която ще се проведе по време на „Дните на предизвикателствата” в Дома на киното от 01-03 декември.

Срок на провеждане: Материали може да изпращате до 20.11.2009.

Условия за участие: Конкурсът е отворен и право на участие имат всички фотографи - любители и професионалисти. Представените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса. Всеки участник има право да изпрати до 4 снимки и трябва да притежава кадрите в голяма резолюция като за печат 30х40 см.

Представените снимки трябва да са направени от участника в конкурса през последните две години и да притежават всички авторски права.

Приложено към всеки файл, е нужно да се добавят следните данни: заглавие на творбата, трите имена на автора, адрес за кореспонденция и телефонен номер за контакт.

Технически изисквания към изпратените фотографии: Предпочитаният формат е JPG с високо качество, размер 1024 по дългата страна.

Награждаване: Ще бъдат номинирани 3 фотографии съответно на първо, второ и трето място. Победителите ще бъдат обявени в първия ден на „Дните на предизвикателствата” (1 декември) в 18:30 часа в „Дома на киното”, както и в уеб пространството.

Първа награда: 500 лв
Втора награда: 200 лв и предметна награда, предоставена от магазини "Стената"
Трета награда: 200 лв


25 подбрани от журито фотографии ще участват в традиционната изложба в "Дома на киното" по време на фестивала. Петте фотографии с най-много онлайн гласове също ще получат правото да се включат в крайната селекция и да участват в изложбата. Снимката, събрала най-много онлайн гласове ще получи специална награда.

Критерии за оценка на фотографиите:
- Художествена стойност
- Уникалност
- Тематичност

Към фотоконкурса за 2008: http://www.zigzagbg.com/gallery_detailed_bg.php?cid=38

Ще очакваме снимките ви по е-мейл на адрес: 360challenges@gmail.com

Повече за „Дни на предизвикателствата 2009”: http://www.predizvikatelstva.com

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4774 посещения

OFF

Последно качено » Новини