Календар

За България

За БългарияЗаБългария е трибуна за набиране на финансова подкрепа за идеи, които са уникални, носят иновативност, или имат обществено отражение.

Мисия

ЗаБългария дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни в преследването на своите идеи.

Описание

Когато у човек се зароди добра идея, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява, докато идеята не остане само мечта. На ZaBulgaria.com всеки с идея, която заслужава подкрепа, може да я представи, да намери съмишленици, да я популяризира и да набере средства за реализацията й. Идеите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти, свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други.

Обща информация

Създайте проект за реализация на ваша идея - било то за пребоядисване на пейките в парка, засаждане на дръвчета, поставяне на стойки за колела в квартала, или пък за представяне на ваша идея за филм, музика, представление. Човек е толкова голям, колкото големи са идеите и мечтите му, за това не се страхувайте да ги реализирате. Ако вашето умение е да приготвяте неповторими сладки и това ви прави щастливи, чрез ЗаБългария можете да разберете дали имате потенциал да превърнете това хоби в успешен бизнес, с който да радвате и себе си, и останалите. Всяка оригинална идея или умение, в което сте по-добри, има потенциал за успех - не се колебайте да го споделите с нас.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3759 посещения

Петиции

  Дарения

  Можете да направите дарение за кампанията

  Знаете ли, че..

  Прогнозите са, че плодорони почви ще има до към 2020 г. Изхранването след това на света ще се случи само със сериозна грижа за обработваемите площи, които трябва да останат годни за ползване.
           
  Install Flash player!