Календар

СПЕШНА солидарна акция: да спасим ябълковите завръзи

СПЕШНА солидарна акция: да спасим ябълковите завръзиЗдравейте приятели на Солидарното земеделие, това е покана за наистина СПЕШНА помощ и СОЛИДАРНА АКЦИЯ в био-ябълковата градина до Монтана на Мая и Павлин от БИОДИО - фермата за органично отглеждани ябълки в преход.

След разрушителния порой, който се е изсипал в последните дни, в момента ябълковите дръвчета са на път да загубят малкото останали ябълкови завръзи.

Има спешна нужда от съдействие за изключително специфична работа по ръчно отвеждане на клончетата на дърветата, за да не си пречат при плодообразуване на ябълките. Работата е много финна и трябва да се извършва от хора с високо осъзнаване. Тази дейност е алтернатива на подрязването на клонките, които си пречат. По този начин се запазва естествената корона на ябълоковото дърво и се стимулира израстването на богата реколта от плодове.

Екипът на БИО-ДИО започва работа по спасяване на ябълковите завръзи ВЕДНАГА, и ще бъдат безкрайно БЛАГОДАРНИ на всеки, който може да помогне като отиде заедно с тях до ябълковата градина - близо до град Монтана, и съдейства за спасяване на ябълките в рамките на поне един ден.

Ако имате желание и възможност да съдействате и да научите много за отглеждането на ябълки по органично чист начин, свържете се директно с Мая на телефон 089 245 70 47 или по е-мейл: info@biodio-bg.com

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4126 посещения

OFF

Последно качено » Солидарно