Календар

Празникът на всички, допринесли за опазването на природата, идва!

Празникът на всички, допринесли за опазването на природата, идва!Церемонията по представяне на номинираните и награждаване на победителите в Годишните награди за Биоразнообразие 2014 ще се състои на 28.10.2014г., в сградата на Представителството на Европейската комисия в България в София, от 15.30 до 17.30 часа.
Елате, за да се запознаете с всички номинирани, да си поговорите с тях и да научите повече за кампаниите и дейностите им. Ще имате възможност да вкусите истинска храна от Балкана, произведена в територии, разположени в Натура 2000 зони. Музикалното настроение ще се поддържа с етно-джаз изпълненията на „Асен и Милена”, както и с емблематичната песен на Ели и Ники „Иска ми дума гората”.

Гласувайте и вие!

Номинaциите в нашите 5 категории са публични, предложени от самите вас и ще бъдат оценени от жури в състав: Ива Дойчинова – журналист, Валери Йорданов – актьор и режисьор, Георги Господинов – писател и Красимира Величкова от Български дарителски форум. Патрон и председател на журито е Боян Петров – алпинист, зоолог и спелеолог.

Новото тази година е, че освен награда на журито във всяка една категория ще бъде присъдена и награда на публиката, определена с вашите гласове. Гласувайте активно в анкетите, поместени във Фейсбук събитието!

Повече информация за категориите може да намерите тук: http://bbf.biodiversity.bg/indexdetail.php?id=109

Време е за награди, за признание и за празнуване!

Празникът няма край!

След официалната церемония каним всички номинирани, номинирали и привърженици да се включат във вечерната част на награждаването и да заповядат в клуб MAZE от 19,30 ч. Входът е свободен и за двете събития. Очакваме ви!

Присъждането на Годишните награди се организира в рамките на проект „За Балкана и хората”, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

Медийни партньори на Годишните награди са banitza.net, Дневник ЗЕЛЕН, OFFnews.bg, радио Тангра Мега Рок, Ureport.bg

Благодарим на всички за участието и подкрепата!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1912 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони