Календар

“Изчезването и възкръсването на едно блато – дейностите на СДП Балкани и Община Сливница по възстановяване на Алдомировско блато.” - част от курс 'Опазване на биоразнообразието'

“Изчезването и възкръсването на едно блато – дейностите на СДП Балкани и Община Сливница по възстановяване на Алдомировско блато.” - част от курс 'Опазване на биоразнообразието'Тази седмица, 29. 10 (сряда), от 18:30 ч., зала 163, в Биологическия факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, Андрей Ралев от СДП БАЛКАНИ ще ни разкаже за природата и дейностите на Сдружението и Община Сливница в района на Алдомировското блато и за неговото възстановяване.

Ще споделим информация как може да се включите и вие в опазването на биоразнообразието в района. Не на последно място ще подкрепим всичко казано с красиви природни кадри от филма "Природата на Община Сливница" на Ива Христова - Николова.

Tемата:
“Изчезването и възкръсването на едно блато – дейностите на СДП Балкани и Община Сливница по възстановяване на Алдомировско блато.”

[url=https://www.facebook.com/events/857957770915375/?notif_t=plan_user_joined]Facebook събитието[/end]

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1967 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони