Календар

FSC - Горската сертификация и възможностите, които дава за да опазим горите и да защитим интереса на гражданите - част от Курс 'Опазване на биоразнообразието'

FSC - Горската сертификация и възможностите, които дава за да опазим горите и да защитим интереса на гражданите - част от Курс 'Опазване на биоразнообразието'Знаете ли какво означава абревиатурата "FSC" върху опаковките на част от продуктите, които си купувате в магазина? Какво представлява горската сертификация? Какви са основните принципи на отговорно стопанисване на горите и как се прилага в България? Как да извлечем максимална полза от това? Може ли активното участие да допринесе за подобряване качеството на горската сертификация и какво да предприемем в случай на съмнения за нередности в сертифицирани гори? На тези и още въпроси ще ни отговори Нели Дончева от WWF. На 18. 02 (сряда), от 18:30 ч., в зала 163, е Биологическия факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

Темата:

“FSC - Горската сертификация и възможностите, които дава за да опазим горите и да защитим интереса на гражданите.”

Курсът се подпомага от Проект „Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1802 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони