Календар

Удължаваме срока на конкурса за дизайн на посланието „Защитете защитените територии” до 10 май

Удължаваме срока на конкурса за дизайн на посланието „Защитете защитените територии” до 10 майСкъпи приятели, в последните няколко дни получаваме прекрасни дизайни, но и доста молби да ви дадем още малко време. За да не пропуснем нито една идея и да включим всички, които имат желание да участват в нашето вълнуващо творческо предизвикателство, решихме да удължим срока за участие за конкурса ни до 10 май!
Благодарим на всички, които до момента ни изпратиха своите предложения! Мисълта, че заедно се вълнуваме от съдбата на природата и търсим най-добрия начин да разпространим посланието за „защита на защитените територии” ни дава сили да продължим да се борим с абсурда, който ни предлага българската действителност - да се налага да защитаваме нещо, което вече би трябвало да е защитено! Но в държава в която дюните не са дюни, а дърветата са само дървесина и законите уж важат за всички, но всъщност само за някои, това не ни изненадва. Ние заедно можем да променим това и ще го направим!
Припомняме отново условията и категориите на конкурса и очакваме вашите красиви предложения до 10 май на адрес: peter.todorov@biodiversity.bg (subject: konkurs Da Zashtitim ZT)

КОНКУРСЪТ Е В ДВЕ КАТЕГОРИИ:
Категория 1. Визуализация на посланието “Да защитим защитените територии”, във вид и формат, подходящи за ползване под формата на картинка, плакат, инфографика, карта, картичка, банер и др. Няма ограничения в начина за визуализиране на посланието.

Най-интересните предложения ще използваме за популяризиране на проблемите в защитените територии: към новини на сайта, за изработване на печатни материали, за илюстриране на съобщения във фейсбук, при конкретни акции в рамките на несвършващата кампания за защита на защитените територии.

Категория 2. Визуализация на посланието “Да защитим защитените територии” за отпечатване върху тениски или друг текстилен носител. Условията за визуализацията да е едноцветна или максимум двуцветна.
Моля изпращайте ни файловете във формат .jpg, а в последствие избраните дизайни ще ни трябват и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf).

Задължително е сайтът на коалицията www.forthenature.org да намери своето място във вашата идея, независимо в коя от двете категории попада тя.

Повече за условията за участие и наградите можете да видите на: http://forthenature.org/swissprogramme/198

Наградите по конкурса се осигуряват от Българска фондация Биоразнообразие по проект „За Балкана и хората“, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество. Повече за проекта може да намерите тук:
http://forthenature.org/swissprogramme/start/

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2423 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони