Календар

Българска фондация биоразнообразие се включва в 'Кариера с кауза'

Българска фондация биоразнообразие се включва в 'Кариера с кауза'На 16 май в двора на Софийския университет ще се проведе третото издание на „Кариера с Кауза”, първият по рода си форум, посветен изцяло на професионалната реализация в гражданския сектор. Всички, които желаят да се развиват професионално и да натрупат умения и като доброволци, ще се запознаят с разнообразни, полезни за обществото каузи. От социалната политика, човешките права, здравеопазването, грижата за децата до образованието, туризма, човешките ресурси и екологията - неправителствените организации ще покажат защо дейността им спомага за кариерно и личностно израстване. Тази година в изложението участват 35 неправителствени организации с над 40 отворени доброволчески позиции.

Българска фондация Биоразнообразие се включва за втора поредна година в изложението. На щанда на организацията ще намерите интересни материали и ще научите повече за областите, в които е концентрирана дейността й - Беласица, Странджа, Пирин. Ще разберете какво е да работиш в защита на природата и как можете да кандидатствате за свободните позиции за доброволци: организатор събития, преводач, помощник интерпретатор за бъдещата детска академия в Узана и ПР асистент за клон Беласица, в гр. Благоевград. Желаещите доброволци ще се включат в пъстрия екип на БФБ и ще подпомогнат дейностите по проект "За Балкана и хората", финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Събитието започва в 10ч. и ще продължи до 17ч., а официалното откриване е от 11ч., когато певицата Миленита ще разкаже за своята връзка с доброволчеството. Виктория Юлиянова, главен редактор на Информационния портал за НПО в България,и Мария Петкова, Директор на Фондация „Лале”, ще споделят своя опит в гражданския сектор и какви качества развива. Те ще бъдат представени от двамата водещи на събитието: Любен Георгиев, Председател на УС на Сдружение „РЕ-АКТ", и Теодора Ангелова, част от екипа на "Кариера с Кауза”. Текуща информация за Форума очаквайте тук: https://www.facebook.com/events/459262854229983/

Тази година „Кариера с Кауза” избра сред множеството достойни каузи своята – да подкрепи българския отбор по езда на Световните летни игри на Special Olympics в Лос Анджелис ‘2015. По време на трето издание на Форума ще се срещнем с част от отбора и ще събираме средства за тяхната кауза. Допълнителна информация относно инициативата и как може да помогнете може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/816104075143344/

Организатор „Кариера с Кауза” и тази година е Сдружение „РЕ-АКТ", което работи за нуждите на българските младежи и децата в неравностойно положение. През 2015 отново реализираме събитието с безвъзмездната помощ на 7 медийни партньори, както и със съдействието на партньорите на сдружението, сред които: НПО порталът, Софийският университет „Св. Климент Охридски“, Viva Catering, рекламна агенция Graffiti BBDO, Time Heroes, Betahaus, Издателство „Рива”, „Арабис” и др.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1869 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони