Календар

Герчо и Еца на Фестивала на зелениката

Герчо и Еца на Фестивала на зеленикатаТеатър с публиката организира БФБ по време на 12-то издание на любимия Фестивал на зелениката в парк „Странджа“ на 9 май. "ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЛАЛУГЕРЧЕТО ГЕРЧО И ЯЗОВЕЦА ЕЦА" е един спектакъл на Българска фондация Биоразнообразие за героите на Балкана, които могат да се видят на живо в Детска природна Академия „Узана“ край Габрово.

Театърът събра малки и по-големи малчугани и техните родители под дебелите странджански сенки, където се разигра сценката. Желаещите да влязат в ролята на лалугера, язовеца, овчарското куче, мравката и орела бяха много, а самата публика участва активно и истински се забавлява с Приключенското поучително пътешествие (ППП) на главните герои и със забавната история, разказана от разказвача и изиграна от младите артисти от публиката.

Това лято в местността Узана ще отвори врати Детската природна академия на БФБ и Община Габрово, където децата ще могат да се срещнат с природата по интересен и увлекателен начин. Разработени са програми за занимания с участието на обучени аниматори, в специално обзаведени зали и по горска пътека с поредица от интерактивни модули. Огромната поляна пред академията е точно мястото, където живее нашия герой Герчо и неговото многобройно семейство.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1635 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони