Календар

Презентация на тема 'Планиране на природозащитни проекти и програми. Адаптивно управление и Отворени стандарти за практическа природозащита.'

Презентация на тема 'Планиране на природозащитни проекти и програми. Адаптивно управление и Отворени стандарти за практическа природозащита.' Лектор: Албертийн Пердок - Фондация на успеха (Foundations of Success, Europe)- Холандия
Дата и място: 24 юни (понеделник) от 18:30 ч. в зала 239 (голямата аула) в Биологически факултет на Софийски университет „св. Климент Охридски”

Ключовите въпроси, пред които се изправят всички работещи в сферата на природозащитата, са: „Какво трябва да направим, за да постигнем природозащитните си цели?” и „Ефективни ли са нашите действия?”. Задължително е да можем да отговорим, да се съсредоточим върху най-важните си действия, да сме в състояние да ги адаптираме и променяме във времето, да съберем знания за това, кои от тях са ефективни и кои не, както и да убедим донорите и обществото, че инвестициите в природозащитата имат смисъл.

Презентацията ще ни запознае с най-важните моменти, свързани с Отворените стандарти – световният език в природозащитата. Ще разберем защо е разработен, кой го ползва и по какъв начин. Ще се запознаем и с практическото му приложение в Европа. Повече информация за Отворените стандарти може да намерите тук:

http://www.conservationmeasures.org/initiatives/standards-for-project-management

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2649 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони