Календар

КонсУмувай - образователни турове за отговорно потребление - част от курс 'Опазване на биоразнообразието'

КонсУмувай - образователни турове за отговорно потребление - част от курс 'Опазване на биоразнообразието' Ако се чудите защо страните, които отглеждат кафе, се намират на Юг, а страните, които продават кафе, се намират на Север? Има ли разлика между растеж и развитие? Каква е връзката между тропическите гори и храната, която ядем? Какво значи справедлива търговия или към кого всъщност е несправедлива търговията? Ако искаш да знаеш повече за света, социалните, екологични и икономически взаимовръзки в него, както и да погледнеш на собственото си ежедневно потребление малко по-отвисоко по-глобално, ще те чакваме на представянето на проекта „КонсУмувай" на 18.11. (сряда), в зала 163, от 18.30 ч., в Биологическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Лектори: екипа на „ЕкоЦентрик“.

Проектът е финансиран от Германската фондация за околна среда – DBU (Deutsche Bundesstiftung Umwelt) и ще бъде осъществен в рамките на 18 месеца в партньорство с германската организация Сдружение BUNDjugend - Млади приятели на Земята."

Ето и линк към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/546702725482978/

Курсът се осъществява чрез Проект „Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1987 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони