Календар

Започват записванията за студентски лагер „Зa Балкана”

Започват записванията за студентски лагер  „Зa Балкана”Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекцията на Национален парк „ Централен Балкан” организират студентски лагер на едно от най-дивите места в България - територията на НП „ Централен Балкан” - района на х „Амбарица” - една от най-труднодостъпните хижи на Балкана, на 1507 м н.в., заобиколена от вековни букови гори и с една от най-красивите панорами към върховете Малък и Голям Купен, Ботев и Амбарица в непосредствена близост до резерват „Стенето”. Лагерът ще се състои от 1ви до 5ти август.

Различни експерти ще ни запознаят с характерните за района растителни и животински видове, както и с техните местообитания, ще се учим как да оказваме първа помощ при инциденти в планината, а служителите на парка ще ни запознаят с методите на работа в територии с най-строг режим на охрана. При това, това са само част от дейностите, които сме ви подготвили.
Подробна информация за условията, при които се провежда лагера и формуляр за кандидатстване може да намерите в прикачения файл.

Очакваме вашите формуляри за участие до 28 юли. На e-mail: El.Ivanova@biodiversity.bg

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2615 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони