Календар

Филмова премиера 'За Балкана и хората'

Филмова премиера 'За Балкана и хората'Заповядайте на официална премиера на четирите кратки филма „За Балкана и хората“: "Опазване на местните породи"; "Подкрепа за фермери и пчелари"; "Природа и бизнес" и "Да отгледаш природозащитник", която ще се проведе на На 18 февруари 2016 г. (четвъртък) от 19.00 часа в Дома на киното. Вход свободен!
Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1550459518615121/

Как се опазват местните български породи животни, какво е да пасеш стадата си в Натура 2000 зони и да създаваш качествена продукция, с която да издържаш семейството си, как се "отглежда" природозащитник и т.н. са само част от въпросите, на които нашите филми отговарят и разказват човешки истории сред красивата природа за Западен и Централен Балкан.

Очаква ви среща с авторите от Моно колектив и „героите“ във филмите. Във фоайето на Дома на киното ще има щандове за продажба на продукти, произведени в района на Западен и Централен Балкан в места с висока консервационна стойност (млека, сирена, сладка, мед и др.), както и рекламни материали (тениски, торби, бъфове и др.)

За всички гости ще има и вкусна дегустация, игра с много награди.

Филмът е създаден като част от проект „За Балкана и хората”

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1703 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони