Календар

„Биоразнообразие на местността Рупите – растения, пеперуди, влечуги и още нещо…“ - част от курс 'Опазване на биоразнообразието'

„Биоразнообразие на местността Рупите – растения, пеперуди, влечуги и още нещо…“ - част от курс 'Опазване на биоразнообразието' Здравейте,
след дългата пауза се връщаме отново в зала 163 в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за да разкрием повече за природата по света и у нас.

Тази седмица Любен Домозетски ще ни представи една местност, чието име е добре познато. Може да бъде описана като защитена територия, вулканичен хълм, или като един от 100-те Национални туристически обекта – местността Рупите. Какви са особеностите на това чудно място, кои са най-интересните видове, които го обитават, какви са проблемите. На тези и още въпроси ще ни отговори един от най-добрите биолози сред художниците и един от най-добрите художници сред биолозите.

Темата:

„Биоразнообразие на местността Рупите – растения, пеперуди, влечуги и още нещо…“


Заповядайте на 09. 03 (сряда), от 18:30 ч., в зала 163, в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Ето и линк към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1057096894351500/

Очакваме ви!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1487 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони