Календар

Опазване на биоразнообразието или как работи европейския клон на една от най-големите екологични мрежи в света “Friends of the Earth – Europe”

Опазване на биоразнообразието или как работи европейския клон на една от най-големите екологични мрежи в света “Friends of the Earth – Europe”Курс "Опазване на биоразнообразието"

Тази седмица на гости ще ни е г-н Бертран Сансоненс – швейцарски експерт, част от организациите „Pro Natura“ и „ Friends of the Earth - Europe“.

Той ще разкаже повече за една от най-големите екологични мрежи в света и за новостите в опазването на биоразнообразието в Европа. Ще разберем повече за международният прoект „KEEPERS” и по какъв начин България е част от него. Не на последно място няма как да не си поговорим и за Швейцария и по-точно за подходите в опазването на биоразнообразието там.

Темата:
Опазване на биоразнообразието или как работи европейския клон на една от най-големите екологични мрежи в света “Friends of the Earth – Europe”.06. 04 (сряда), от 18: 30 ч., в зала 163, в Биологическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Ето и линк към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/700385970064221/

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1479 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони