Календар

УЗАНА ДЕН - Да се срещнем в Балкана!

УЗАНА ДЕН - Да се срещнем в Балкана! Българска фондация "Биоразнообразие" и Община Габрово в лицето на Детска природна академия "Узана" ви канят да споделим малко време сред омайната природа на Узана! На 6 август 2016 (събота) от 10 до 17 ч. Пред, във и около Посетителски информационен център (Детска природна академия), както и пространството около хижа „Горски дом”

Ще има изследователски приключения и игри за семейства, еко-творчески работилници, спортни активности, пространство за споделяне на идеи и визии за природата.

Ела с колелото, пеш или сподели пътуване. Донеси си скейтборда, лентата за ходене, а защо не и еспадрилите. Вземи си китарата, любимата книжка, бележника за рисуване, шалтето или хамака. Подготви се за малко ходене със здрави обувки и раничка или пък за много "бръмчене" в базовия лагер на работилниците. И не забравяй да си нагласиш нещо вкусно за хапване!

Ако пък имаш семейство и деца - включи се и в изследователските приключения за семейства с Академия Узана!

Няма вход - само желание да си изкараш малко по-свежо времето в този съботен ден!

ТРАНСПОРТ
* Редовната автобусна линия - в 9:00 ч. от Автогара-Габрово и в 16:00 ч. от Узана. Има и възможност за уреждане на допълнителен автобус при заявка поне 3 дни преди събитието.
* Споделено пътуване
* С колела:)

КАКВО ВИ ОЧАКВА?
* Семейни изследователски приключения и игри
* Спортни активности за всички
* ПриродоТворчески работилници
* Място за среща със зеленомислещи хора и организации

Вход свободен!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1786 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони