Календар

„За Балкана след 'За Балкана и хората' – последна лекция“

„За Балкана след 'За Балкана и хората' – последна лекция“Дойде и краят на тази академична година – година изпълнена с интересни разкази за наука, биоразнообразие, природа и приключения. Каним ви да се присъедините към нас за нашата последна среща, в която ще ви разкажем, за това което успяхме да направим чрез един дългогодишен проект, чрез когото и нашия курс, лагерите и подпомагането на студенти стана възможно. На 21. 06. (сряда), от 18:30 ч. в зала 163, в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски ще ви разкажем истории, ще хапнем храна от Балкана, там където и ние оставихме нашите следи – дали с физическа помощ, дали със знание или пък чрез експертиза.

За търсенето на добрите практики и човеци, за работата, възможностите, новите приятели – за Балкана и хората ще си говорим, слагайки край на срещите ни в залата и давайки начало на лятото!
Освен разказите, ще празнуваме рожден ден, ще имаме търг и всякакви други подобни забавно-вкусни дейности!

Темата: „За Балкана след хората – последна лекция“

Лектор: Тома Белев – председател на Асоциация на парковете в България

Курсът се подпомага чрез Проект „За Балкана и хората” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1822 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони