Календар

Видео-клип ЗА ДА ОСТАНЕ ПРИРОДА В БЪЛГАРИЯ

This text is replaced by the Flash movie.

Клипчето представя красотата на българската природа и нейното унищожаване от “сенчестите инвеститори” и цели да провокира активна гражданска позиция и да подпомогне кампания "За да остане природа в България".

Видеото е записано на минидиск, вграден в картичка с послание, която ще бъде разпространена до 200 публични личности от сферата на изкуството, спорта, културата и пр., с призив да подкрепят Кампанията и усилията за опазване на българската природа.

В клипчето са включени красиви кадри от различни кътчета на страната, както и кадри, илюстриращи унищожаването на ценни природни места по Българското Черноморие, Природен парк Странджа, Националните паркове Рила и Пирин, Родопа планина и др.

Клипът може да бъде разпространяван свободно по кабелни телевизии, уеб сайтове и пр., и навсякъде, където това би подпомогнало Кампанията “За да остане природа в България”.

В клипът е използвана прекрасната музика на “Исихия”, за което сърдечно благодарим на групата и техните продуценти Арсис Консултинг!

Благодарим също така на Мариета Генева от Агенция “Анданте” и на група "Кайно ясно слънце" за оказаното съдействие, както и на Любомир Андреев, изработил клипа.
Клипът е изготвен и разпространен с подкрепата на Демократичната комисия към посолството на САЩ в рамките на проект "Гражданска подкрепа за устойчивото развитие".

За повече информация и ако желаете да ни съдействате за разпространението на клипа:
Елена Тилова, 0887574699,042622401, etilova@greenbalakns.org

Зелени Балкани

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

6814 посещения

OFF